Vruchtensap dispensers

een duurzame oplossing voor de horeca

dispenser-vruchtensap-ontbijtbuffet

Altijd gekoelde vruchtensappen

Nooit meer sinaasappels persen, zelf dranken aanmaken of een koeling vol pakken sap. Met onze vruchtensap dispensers tap je perfect gekoelde vruchtensappen zonder gedoe.

De dispenser vermengt vruchtenextracten met gekoeld water uit de kraan. Hierdoor beschik je altijd over koude vruchtensappen die je op een hygiënische manier kunt aanbieden. Daarnaast is het een duurzame oplossing omdat je bespaart op transport, koeling en handling. Door de interne reinigingsfunctie is een machine snel schoongemaakt en wordt er eenvoudig voldaan aan de HACCP-eisen.

Vruchtensap dispensers

Koel

altijd gekoelde sappen – dispensers met hoge koelcapaciteit

Hygiënisch

eenvoudig gereinigd volgens de HACCP regels

Innovatief

de taps kunnen worden uitgeschakeld, maar de machine blijft koelen

Compact

voor elke locatie een passende oplossing

Duurzaam

aangesloten op de waterleiding – minder opslag en transport

glas-vruchtensap-fruit-grapos
vruchtensap-dispenser-s21

GrapiSun S21

Deze elegante buffetdispenser is aangesloten op de waterleiding en biedt plaats aan 2 BiB-verpakkingen vruchtensap van 10kg. Een gevulde dispenser is hiermee goed voor tot wel 250 liter vruchtensap! De machine beschikt over 2 smaken vruchtensap en gekoeld water. De S21 heeft over een intern reinigingsprogramma waarmee de dispenser in een simpele handeling gereinigd is.

 • ruimte voor 2 BiB-verpakkingen van 10kg
 • intern reinigingssysteem
 • uiterlijk van de dispenser is aan te passen aan uw huisstijl
vruchtensap-dispenser-s41

GrapiSun S41

De S41 is de grote broer van de S21. Deze buffetdispenser is aangesloten op de waterleiding en biedt plaats aan 4 BiB-verpakkingen vruchtensap van 10kg. Een gevulde dispenser is hiermee goed voor tot wel 500 liter vruchtensap! De machine beschikt over 4 smaken vruchtensap en gekoeld water. De S21 heeft over een intern reinigingsprogramma waarmee de dispenser in een simpele handeling gereinigd is.

 • ruimte voor 4 BiB-verpakkingen van 10kg
 • intern reinigingssysteem
 • uiterlijk van de dispenser is aan te passen aan uw huisstijl
vruchtensap-dispenser-s4

GrapiSun S4

De S4 buffetdispenser heeft binnenin ruimte voor 3 BiB-verpakkingen van 3kg. Hij kan worden aangesloten op de waterleiding, maar is ook leverbaar met een 5.4 liter watertank.  Eenvoudig aansluiten op het stroomnetwerk en je kunt overal vruchtensappen schenken. De machine beschikt over 3 smaken vruchtensap en gekoeld water. De S4 heeft over een intern reinigingsprogramma waarmee de dispenser in een simpele handeling gereinigd is.

 • ruimte voor 3 BiB-verpakkingen van 3kg
 • intern reinigingssysteem
 • uit te breiden met een watertank van 5.4 liter. Plug & Play!
vitaminbar-dispenser-vruchtensap

Bio & Vitaminbar

De Vitaminbar is een echte eyecatcher op het buffet. Door de zijkanten te garneren met fruit of kruiden geeft hij elk restaurant een gezonde uitstraling. De zijkanten zijn ook te vervangen door een opslag voor glazen.
Binnenin heeft hij ruimte voor 3 BiB-verpakkingen van 3kg. De binnenruimte is gekoeld, zodat ook de 100% biologische vruchtensappen getapt kunnen worden met deze dispenser. Ook de Vitaminbar heeft een intern reinigingsprogramma waarmee de dispenser in een simpele handeling gereinigd is.

 • ruimte voor 3 BiB-verpakkingen van 3kg
 • intern reinigingssysteem
 • gezonde uitstraling op elk buffet

Stop met het schoonmaken van die sinaasappelpers!

Kies voor het gemak van onze dispensers