Biologische frisdranken

100% Organic - voorzien van het EKO keurmerk

Biologische frisdranken

Biologisch is de trend

Biologische producten hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Het is bijna vanzelfsprekend om als horecaondernemer overal een biologisch alternatief voor te hebben. Mensen kiezen immers steeds vaker bewust en dus ook vaker biologisch. Als je echter biologische cola wil schenken zit je altijd vast aan een vervuilend flesje. De frisdrank is dan misschien wel duurzaam, maar de verpakking is bijzonder milieubelastend.

Duurzaam alternatief

Wij bieden hiervoor een alternatief met 8 biologische frisdranken die op een milieuvriendelijke manier kunnen worden getapt! De populaire frisdranksmaken Cola, Sinas en Lemon maar bijvoorbeeld ook Appel zijn nu ook beschikbaar in combinatie met een innovatief schenksysteem.

Wanneer zijn dranken biologisch? 

biologische-frisdranken-grapos
biologische-cola-frisdranken-grapos

100% biologisch & 100% duurzaam

biologische-frisdranken-dispenser-grapos

Milieuvriendelijke dispenser

Onze biologische frisdranken kunnen onder andere worden getapt met deze X8 postmixmachine. Dit apparaat schenkt 8 verschillende frisdranken. Deze dranken worden bereid met water uit de kraan. 5 smaken mét prik getapt en 3 zonder prik. De koeling is geïntegreerd in de dispenser en vervangt de reguliere koelkasten waarin flesjes gekoeld worden. De machine beschikt over een hoge koelcapaciteit waardoor je altijd beschikt over koude frisdranken.

  • 8 verschillende (biologische) frisdranken uit één machine
  • veel minder transport dan frisdranken uit fles of blik
  • geen gesjouw meer met milieuvervuilende flesjes frisdrank
  • bespaar flink op de koeling van flesjes limonade
  • frisdrank, maar dan duurzaam

Biologische Cola

Populair

Al jaren is cola bij veel mensen de favoriete frisdrank. We drinken er in Nederland miljoenen liters van weg. Een biologische variant van cola is echter nog lang niet overal beschikbaar.

Biologisch en Duurzaam

Wij leveren 100% biologische cola in Bag-in-Box verpakkingen van 5kg. Deze bio-siroop wordt in een dispenser vermengd met kraanwater. En juist dat maakt dat deze cola niet alleen biologisch is, maar ook 100% duurzaam! Er komt namelijk geen transport, opslag en koeling van een flesje aan te pas. Dat is pas echt duurzaam!

Ohja, we gebruiken ook geen dierlijke toevoegingen dus hij is ook nog eens 100% vegan!

Grapos-biologische-Cola

Ook met onze biologische producten werken?