Postmix Frisdranken

Cola, Sinas, IJsthee en Energydrink

Postmix tot in perfectie

Uitgebreid assortiment

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan Grapos postmix frisdranken. Naast bekende smaken zoals Cola, Sinas en Cassis kunt u ook bij ons terecht voor Bitter Lemon, Tonic en Energydrink. Verder hebben we 3 verschillende soorten IJsthee in het assortiment. Nagenoeg elke smaak kunt u op een duurzame manier aanbieden aan uw gasten of medewerkers.

Kwaliteit

Onze dranken zijn van topkwaliteit! Omdat we geen flesjes verkopen hebben we al onze aandacht kunnen vestigen op de ontwikkeling van geweldige dranken en schenksystemen van de hoogste kwaliteit.

Al onze smaken zijn vrij van allergenen. Dit betekent dat ook mensen met een allergie (bijvoorbeeld gluten-allergie) onze dranken kunnen drinken. Verder zijn alle smaken 100% Vegan of leverbaar in een Vegan-variant. Iedereen kan dus genieten van onze dranken.

Bag-in-Box

Grapos’ postmix frisdranken worden geleverd in Bag-in-Box verpakkingen. Dit is een doos gemaakt van stevig karton met daarin in zak siroop. Onze frisdranken worden standaard geleverd in dozen van 10 kg. Zo’n verpakking staat gelijk aan 13 kratjes met horecaflesjes van 0,2 liter. U bespaart direct op transport, handling, opslag en koeling van uw frisdranken. Onze verpakkingen zijn simpel aan te sluiten op uw eigen postmixinstallatie.

Grapos Postmix frisdranken

Eigen Postmixinstallatie?

Onze verpakkingen zijn eenvoudig aan te sluiten op uw eigen tapinstallatie. We helpen u hier graag mee verder.

Een Grapos BiB-verpakking staat gelijk aan

- 13 kratjes horecaflesjes (0,2l)
- ruim 8 trays met blikjes (0,33l)
- meer dan 43 flessen (1,5l)

Brooklyn Homemade Style

Design your own drink

Beleving

Kies voor beleving in plaats van zomaar een drankje. Maak kennis met Brooklyn Homemade Style. Een innovatief limonadeconcept waarmee iedereen z’n eigen unieke frisdrank kan ontwerpen. Gasten kunnen zelf aan de slag om door middel van verschillende smaken limonades en meerdere toevoegingen zoals groente, fruit en kruiden een bijzonder drankje te ontwerpen.

Creëer

Begin bijvoorbeeld met wat ijsklontjes in een mason jar. Vul de jar voor de helft met vlierbloesem limonade. Voeg hier 2 schijfjes limoen en 1 schijfje citroen aan toe. Vul af met bruisend vitaminewater en garneer met wat takjes munt. Geniet!

Innovatief en Intuïtief

Brooklyn is een vernieuwend systeem waarmee mensen op een leuke manier bezig zijn met hun eigen drinken. Een Brooklyn-limonadefabriek voegt een stuk beleving toe aan het huidige aanbod frisdranken. Dit maakt het tot een ware attractie en eyecatcher in elke onderneming. Daarnaast hebben we het systeem dusdanig ontwikkeld dat iedereen er mee overweg kan. Jong en oud kunnen dus genieten van hun eigen creaties.

grapos-vlierbes-frisdrank-masonjar-brooklyn
Brooklyn-frisdranken-grapos-smaken

Zowel mét als zonder prik

Vol van smaak

Onze Brooklyn limonades zijn minder zoet, maar hebben meer smaak. Heerlijke dranken met een rijke vruchtensmaak, perfect om een eigen limonadecreatie mee te maken. Drie smaken zijn 100% biologisch en dragen het EKO-keurmerk.

Brooklyn = voor iedereen

We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onze limonades en dus hebben we geen allergenen gebruikt. Ook mensen met last van allergieën kunnen dus gewoon aan de slag om hun perfecte limonade te creëren. Daarnaast zijn onze drankjes vrij van dierlijke producten (100% Vegan).